Tükrök
PERZSA TÜKÖRKERET PDF Nyomtatás E-mail
Egy újabb perzsa... Gyönyörű, élettel teli színek, gazdag virágminta, aranyozott felületek. Gyöngyház keretezés speciális technikával, amely a gyűrt selyem textúráját idézi.

 

persian mirror

Bővebben... [PERZSA TÜKÖRKERET]
 
TÜKÖR RENESZÁNSZ DÍSZÍTMÉNNYEL PDF Nyomtatás E-mail
A reneszánsz korát idézi a díszítmény, ami a tükröt keretezi. Aprólékos a kidolgozás, a finom minta elegánssá teszi az egyszerű formát.

renessaince mirror

Bővebben... [TÜKÖR RENESZÁNSZ DÍSZÍTMÉNNYEL]
 
TÜKÖR PERZSA DÍSZÍTMÉNNYEL PDF Nyomtatás E-mail

A perzsa díszítmények a kedvenceim közé tartoznak. Fantasztikusan gazdag motívumviláguk, a gazdagon díszített felületek harmóniája igazán megragadó.  Kiváló lehetőséget nyújt elegánsan berendezett terek díszítésére. Luxust és pompát sugároz, valamint megidézi a mesés kelet anyagi és szellemi gazdagságát.

persian_mirror_2_2

Bővebben... [TÜKÖR PERZSA DÍSZÍTMÉNNYEL]
 
TÜKÖR KELETIES DÍSZÍTMÉNNYEL PDF Nyomtatás E-mail

A perzsa díszítőfestés mellett az iszlám művészet az, amely legközelebb áll a lelkivilágomhoz. Bonyolult minták, melyek mértani pontossággal szerkesztettek, fejezik ki a kor szellemi nagyságát. A matematika szabályai mellett mély vallásos érzület hatja át alkotásaikat - a teremtő ünneplése és tisztelete jelenik meg számomra e rabul ejtő és csodaszép kavalkádban. Érdeklődve figyelem, hogy a túldíszítettség ellenére mégis milyen harmónia jellemzi. Jelenlegi festményeim többségét ez a stílus ihlette.

mirror_arabian

Bővebben... [TÜKÖR KELETIES DÍSZÍTMÉNNYEL]
 
TÜKÖR INDIAI ÉS HINDU ELEMEKKEL PDF Nyomtatás E-mail

Két különböző művészeti kor elemei fonódnak egybe ezen a tükörkereten: a hindu, valamint az indiai művészet. Bár stílusukban jelentősen különböznek egymástól, mégsem kelt keveredésük disszonanciát.

hindu and indian mirrorframe

Bővebben... [TÜKÖR INDIAI ÉS HINDU ELEMEKKEL]
 


Contact: Tel.: (+36) 20 383 2371
mail: zybi@zybi-art.hu
Copyright this business. All rights reserved.
www.zybi-art.hu
Google PageRank